huoneemme

Lassas Guesthouse tarjoaa kolme erikokoista makuuhuonetta. 

Lakanat ja pyyhkeet kuuluvat hintaan.

Keittiö, oleskelutilat ja erillinen saunarakennus ovat yhteisiä tiloja kaikille vieraille.


Oletko järjestämässä juhlia? Vai tarvitsetko kokoustilaa? 

Lassas Guesthouse sopii mainiosti myös pienemmille yksityistilaisuuksille. Ota yhteyttä info@lassasguesthouse.fi

Keltainen huone

Kahden hengen huone parivuoteella. Pimennysverhot takaavat hyvän yön unet. 

Tilaa yhdelle lisävuoteelle tai pinnasängylle.

 

Perhehuone

Reilun kokoisessa perhehuoneessa on yksi parivuode ja kaksi erillistä vuodetta.

Pimennysverhot takaavat hyvän yön unet. Tilaa kahdelle lisävuoteelle tai pinnasängylle.

Sininen huone

Kahden hengen huone erillisillä vuoteilla.

Pimennysverhot takaavat hyvän yön unet. 

Tilaa pinnasängylle. VARAA HUONE TÄSTÄ

Yleiset varaus- ja peruutusehdot

Näitä yleisiä varaus- ja peruutusehtoja sovelletaan yksittäisiin majoitusvarauksiin, jotka on tehty suoraan yksikköön, nettikaupassa tai matkatoimiston/matkanjärjestäjän kautta. Majoitusyksiköllä on oikeus käyttää näistä ehdoista poikkeavia erityisehtoja esimerkiksi juhlapyhinä tai jos se on perusteltavissa majoitusyksikön erityistapahtumien tai sesonkivaihteluiden takia. Näistä majoitusyksiköllä on velvollisuus tiedottaa asiakkaille joko nettisivuillaan tai suoraan asiakkaalle varausvahvistuksen yhteydessä.​

Varauksen teon yhteydessä asiakkaan tulee antaa majoitusyksikölle nimi, osoite, puhelinnumero, (sähköpostiosoite) sekä tulo- ja lähtöpäivämäärät. Varaus sitoo majoitusyksikköä, kun se on vahvistettu asiakkaalle suullisesti, kirjallisesti (esim. sähköposti), tai majoitusyksikkö on antanut asiakkaalle varausnumeron. Varaus sitoo myös asiakasta, ellei tämä peruuta sitä peruutusehtojen mukaisesti.

Huone on asiakkaan käytettävissä tulopäivänä klo 16.00 lähtien ja se on luovutettava lähtöpäivänä klo 11.00 mennessä.

Asiakas voi peruuttaa majoitustilavarauksen kustannuksitta viimeistään klo 18.00 mennessä varausta edeltävänä päivänä. Jos asiakas jää saapumatta, eikä ole peruuttanut majoitustilaa, on majoitusyksiköllä oikeus veloittaa häneltä yhden (1) vuorokauden hinta.

Asiakkaan tulee maksaa majoituksensa majoitusyksikköön saapumisensa yhteydessä tai ennakkoon yhteisesti sovitulla tavalla. Hyväksymme tavallisimmat maksukortit, Mobilepayn, tilisiirron sekä käteisen euroissa.

Lassas Guesthousessa noudatamme hyviä tapoja ja järjestyssääntöjä. Asiakas voidaan poistaa majoitusyksiköstä, mikäli hän tietoisesti rikkoo majoitusyksikön sääntöjä. Asiakas on velvoitettu maksamaan varaamansa majoituksensa eikä hänellä ole oikeutta vaatia maksun palautusta jo tehdystä suorituksesta.

Asiakas on vastuussa tahallaan tai huolimattomuudellaan aiheuttamistaan vahingoista, kuten tupakoimisesta huoneessa tai yleisissä tiloissa. Vastuu vahingoista määräytyy yleisten vahingonkorvausta koskevien periaatteiden mukaisesti.